بازگشت به فرم جستجو »

نمایش نتایج جستجو برای

موضوع : علوم و صنایع غذایى
اعتبار علمی: علمی-داخلی
زبان مقاله: فارسی


موارد یافت شده: 24

1 - بررسی میزان آفلاتوکسین پسته و تاثیر ویژگیهای فیزیکی و شیمیایی (چکیده)
2 - اثر صمغ دانه ریحان و گزانتان به عنوان جایگزین چربی بر خصوصیات سس مایونز کم چرب (چکیده)
3 - مقایسه کارایی آنتی اکسیدانی کورکومین زردچوبه با آنتی اکسیدان های طبیعی و سنتزی در سیستم مدل غذایی (روغن سویا) (چکیده)
4 - مقایسه ترکیب اسیدهای چرب روغن زیتون در مناطق مختلف ایران (چکیده)
5 - ارزﯾﺎﺑﯽ اﺛﺮ ﺿﺪﺑﺎﮐﺘﺮﯾﺎﯾﯽ رﻧﮓ آﻧﺎﺗﻮ ﺑﺮ ﺑﺎﮐﺘﺮیﻫﺎی اﺳﺘﺮﭘﺘﻮﮐﻮﮐﻮس ﭘﯿﻮژﻧﺲ، اﺷﺮﯾﺸﯿﺎ ﮐﻠﯽ ،اﻧﺘﺮوﮐﻮﮐﻮس ﻓﮑﺎﻟﯿﺲ و ﺑﺎﺳﯿﻠﻮس ﺳﻮﺑﺘﯿﻠﯿﺲ (چکیده)
6 - بررسی ویژگیهای بافتی و پذیرش پاستیل میوهای بر پایه پوره طالبی و روابط بین آن ها با استفاده از روشهای سطح پاسخ و تحلیل مولفه های اصلی (چکیده)
7 - بررسی اثر بازدارندگی و کشندگی عصارههای آبی و اتانولی برگ گیاه حرا (Avicennia Marina) بر باکتریهای گرم مثبت و گرم منفی در شرایط آزمایشگاهی (چکیده)
8 - تعیین خواص فیزیکوشیمیایی و حرارتی روغن استخراج شده از هسته انار منطقه سبزوار (چکیده)
9 - بررسی تاثیر فرمولاسیون های مختلف بر ویژگی های فیزیکی و شیمیایی مارگارین مایع سرخ کردنی (چکیده)
10 - بررسی خواص فیزیکی دانه ی سویا (چکیده)
11 - اثر پایدار کننده های منتخب بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی بستنی (چکیده)
12 - ارزیابی تاثیر فرمولاسیون های ترکیبی از آنتی اکسیدان های طبیعی، سنتزی و اسید سیتریک در پایدارسازی روغن کره (چکیده)
13 - بررسی خواص مکانیکی ژل بهبود دهنده ی نان بربری با استفاده از روش شناسی رویه ی پاسخ (چکیده)
14 - بررسی تاثیر جایگزینی مواد جامد کل بستنی با بادام بر ویژگی‌های فیزیکی و حسی آن. (چکیده)
15 - بکارگیری مدل سازی الگوریتم ژنتیک - شبکه عصبی مصنوعی جهت پیشگویی شار تراوه، درصد دفع کلرید سدیم و مقاومت هیدرولیکی کل در فرآیند نانوفیلتراسیون (چکیده)
16 - بررسی تأثیر دما و بسته بندی بر ماندگاری دوغ بدون گاز (چکیده)
17 - ارزیابی تغییرات فیزیکوشیمیایی و میکروبی زعفران طی دوره ی نگه داری یکساله (چکیده)
18 - استفاده از برچسب های زمان دما در کاهش ضایعات مواد غذائی (چکیده)
19 - پلی هیدروکسی آلکانوات ها جایگزین های قلبل تجزیه بیولوژیکی برای پلاستیک ها (چکیده)
20 - نانو تکنولوژی راهبردی نوین در صنعت بسته بندی مواد غذائی (چکیده)
21 - بسته بندی گوشت و فرآورده های آن (چکیده)
22 - بررسی ایمنی استفاده از PET در صنعت بسته بندی مواد غذائی (چکیده)
23 - مخاطرات و ملاحظات قانونی استفاده از نانو تکنولوژی در بسته بندی مواد غذائی (چکیده)
24 - تنوع بسته بندی آب های آشامیدنی (چکیده)
لینک های پیشنهادی

 

30 جستجوی اخیر